Я завжди прагнув бути в авангарді технологій. Коли я вперше дізнався про електронні меню, то був зацікавлений дізнатися більше про те, як вони можуть допомогти заощадити гроші і покращити діяльність мого закладу

Почав з дослідження різних систем електронних меню та порівняння цін. Врешті-решт, вирішив використовувати систему електронного меню від OddMenu https://oddmenu.com/uk . Вона була доступною, простою у використанні та мала багато функцій, які були важливими для ресторану.

Після того, як встановили систему електронного меню, почали бачити відразу ж результати. Ми значно заощадили гроші на витратах на друкування та обслуговування паперових меню, також заощадили час на оновлення меню, оскільки це можна було зробити всього за кілька кліків.

Крім того, електронне меню допомогло підвищити якість обслуговування. Клієнти могли тепер легко знайти те, що вони шукали в меню, і вони могли робити замовлення швидше і простіше. Це привело до зростання продажів та підвищення задоволеності клієнтів.

Загалом, дуже задоволений переходом на електронне меню.