Хочу купити гарний букет троянд у Львові, але не знаю як його правильно купити, бо взимку троянди себе не дуже гарно почивають і можна купити просто якийсь жах. Що скажете?
Отредактировано Suslik (2022-01-30 22:20:19)
Миргород-лучший город! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Миргород-лучший город! » Новый форум » Букет з троянд у Львові
Хочу купити гарний букет троянд у Львові, але не знаю як його правильно купити, бо взимку троянди себе не дуже гарно почивають і можна купити просто якийсь жах. Що скажете?
Отредактировано Suslik (2022-01-30 22:20:19)
Хочу купити гарний букет троянд у Львові, але не знаю як його правильно купити, бо взимку троянди себе не дуже гарно почивають і можна купити просто якийсь жах. Що скажете
Так троянди це самі ідеальні квіти, бо їх і взимку продають і влітку, тому завжди можна вибрати щось адекватне і в нормальному стані.
Так троянди це самі ідеальні квіти, бо їх і взимку продають і влітку, тому завжди можна вибрати щось адекватне і в нормальному стані.
Ви або якийсь флорист чи вам просто пощастило декілька разів і ви купували дійсно гарні троянди. Ну або ви не бачили як вони потихеньку помирають.
Я знаю чому для вас троянди є ідеальними квітами, тому що їх можна купити за 15 хвилин якщо вийти з будь-якого львівського будинку і тому що вони коштують недорого. Але я з вами не погоджуюсь що завжди можна вибрати гарні троянди, це взагалі не так. Навіть я багато разів купував троянди в маленьких магазинчика і вони у дружини в вазі пропадали через пару днів.
Звичайно можна трішки заморочитись і почитати в інтернеті як правильно вибрати троянди, я з сам на власні очі бачив декілька статей де є інструкції як їх перевіряти під час купівлі, але я дуже сумніваюся що ви буде це робити. Тут найкращий варіант, як на мене, купити троянди в гарному квітковому магазині де є десятки сортів цієї квітки.
Ось раджу вам подивитись на троянди в цьому львівському квітковому магазині https://kvitna.ua/ асортимент там дуже пристойний і я сам там купував квіти і не раз, все з квітами було чудово. Можете глянути відугки на Гугл карта https://g.page/kvitna?share на якість квітів там ніхто не скаржиться.
Вы здесь » Миргород-лучший город! » Новый форум » Букет з троянд у Львові