Привіт усім, хто зараз на форумі. Скажіть, які є найкращі одноразові пелюшки. Як іх взагалі вибирати треба? Мені купити треба, а я в них не розуміюся. На що треба звертати увагу при виборі пелюшок? Тільки на ціну?
Одноразові пелюшки
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22022-09-21 00:09:56
Є одноразові пелюшки для дорослих та для дітей. Для дорослих купляють, коли лежачий хворий. Вони мають більший розмір. Та коштують дорожче, ніж дитячі. Вам які саме одноразові пелюшки треба купити?
Поделиться32022-09-21 00:12:09
Дякую за інформацію. А я думав, що одноразові пелюшки виробляють тільки для малюків. А як треба вибирати одноразові пелюшки для дітей. Мені треба пелюшки для дитини. У роддом.
Поделиться42022-09-21 00:18:24
Як я вже сказав, є одноразові пелюшки https://apteka-ds.com.ua/catalog/reabil … /pelyushky для дорослих та для дітей. Вони різняться не тільки ціною, але й розмірами та кількістю вологи, яку вони в змозі ввібрати.
На пачці завжди пишуть розмір. Наприклад, для дітей це звичайно 40 на 60. Є й трохи більші - для більш старших дітей. Але якщо вам для новонародженого, то більш підійде саме цей розмір одноразової пелюшки.
Також треба звертати увагу на виробника. Ціна теж залежить від цього.
Поделиться52023-01-30 10:26:48
Привіт усім, хто зараз на форумі. Скажіть, які є найкращі одноразові пелюшки. Як іх взагалі вибирати треба? Мені купити треба, а я в них не розуміюся. На що треба звертати увагу при виборі пелюшок? Тільки на ціну?
Вам для взрослых или для детей?
Поделиться62023-01-30 10:28:56
Я покупала одноразовые пеленки в Ашане, тогда вышли там дешевле всего. Посмотрите тоже Ашан каталог. Там вы сможете сразу сделать заказ с доставкой курьером домой. Я выбрала там пеленки Tena Bed Plus впитывающие 60x90 30шт
Поделиться72023-01-30 14:48:11
В аптеках много предложений.
Поделиться82023-09-28 09:54:02
Ми в салон також регулярно замовляємо такі пелюшки. Рулонами найпростіше замовляти і вистачає якраз надовго, тим більше тут можна відразу замовити одноразові простирадла для кушетки https://solaris.com.ua/catalog/disposable_sheets/ з рештою необхідних одноразових засобів гігієни. Також і для прибирання салону все замовляємо у постачальника Соляріс.