Миргород-лучший город!

Объявление

Здраствуйте))Форум создан недавно...13.11.08..т.к. ещо мало людей..есть некоторые ограничения..Мы вас очень просим..Приводите сюда людей отдихавших в Миргороде,жителей Миргорода и просто ваших друзей)Регестрируйтесь)И будем разговаривать с вами)На этом форуме будут представлены посследние новости случившиеся в Миргороде и вообще в Полтавской области)Будет интересно0 Администрация

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Миргород-лучший город! » Новый форум » Домашні тварини

Домашні тварини

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Хочу завести вдома кішку або собаку, підкажіть де можна знайти про них корисну інформацію?

0

2

Можу Вам порадити ось цей пізнавальний портал про домашніх улюбленців http://vet-portal.com.ua/ Тут Ви знайдете все що потрібно знати про догляд за кішками, собаками та іншими тваринками. Можна дізнатися як і чим потрібно їх годувати, а також де купувати їжу. На сайті ще є довідник хвороб та адреси ветклінік, можливо і це знадобиться.

0

3

Malvina написал(а):

Хочу завести вдома кішку або собаку, підкажіть де можна знайти про них корисну інформацію?

Вам потрібно визначитись із породою собаки чи кота! Адже всі вони різні, мають певні властивості характеру та специфіку по догляду

0

4

Денис Микитчук написал(а):

Вам потрібно визначитись із породою собаки чи кота! Адже всі вони різні, мають певні властивості характеру та специфіку по догляду

Мені от цікаво чи буде легко в побуті з Джек-рассел тер'єром....

0

5

MANDARIN написал(а):

Мені от цікаво чи буде легко в побуті з Джек-рассел тер'єром....

А це все вже від вас залежить! Якщо волієте мати породу спокійну яка більше спати буде, то Джек рассел точно не для вас нажаль. Адже це максимально рухлива порода собаки, в якої енергія б'є ключем. З нею потрібно багато гуляти, давати фізичні навантаження. Та й дома вона постійно сидіти на одному місці не буде. Таку собаку просто обожнюють діти. У цій статті описано про породу джек рассел тер'єр - догляд та особливості характеру. Почитайте, точно вам така інформація знадобиться.
https://zoosvit.info/uploads/images/default/jack_russell_terrier.jpg

0

Вы здесь » Миргород-лучший город! » Новый форум » Домашні тварини

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно